01

Qui

SOM

biotaware, empresa a la programació de d'aplicacions web en versions PHP, HTML, Flash.

ANA-> Aquesta web, la he simplificada, li he tret uns jquerys per fer un slider d'imatges que al final he tret pq no és motiu d'aquest treball, la resta està feta amb html5 i css2 -3, per tant la validació, que està feta es amb html5 a la w3c, té 6 errors... d'etiquetes deprecades, pero encara funcionals. A partel vídeo es extern ...tot això està construit així per pura tendencia laboral, . Has de saber que a Iexplorer 7, els estils del menú, els degradats del grid, etc.... no es veuran, però no es desmuntarà res ja que es Css3, la resta funciona correctament a les ultimes versions de tots els navegadors.

Som una empresa de desenvolupament de serveis online per a empreses i particulars que volen expandir els seus negocis mitjançant l'ús d'Internet. Analitzem les necessitats de cada client de forma exclusiva i li proporcionem la millor inversió per a la seva projecció a Internet.

Si disposa d'una pàgina web i el que desitja és renovar, reestilizar, optimitzar o canviar el disseny de la seva pàgina web, Web Disseny li proposarà diversos dissenys en els quals vostè decideix qual s'adapta millor a les seves necessitats, amb l'assessorament dels nostres experts dissenyadors.

Innovació

biotaware està sempre a l'avantguarda de les últimes tendències, tant en disseny com en programació creant dissenys i aplicacions vistoses i funcionals.

Desenvolupament

En la constant expansió dels coneixements en la programació de les nostres aplicacions dels tècnics web Disseny incrementen encara més les seves capacitats suficients per poder aplicar als nostres futurs clients.

Professionalitat

Dia rere dia l'acompliment, la pràctica, la disciplina, l'esforç i dedicació fan que el desenvolupament dels coneixements enriqueixi la nostra feina fent de nosaltres una empresa líder en el sector.

Imatge del dia

Imatges de la nostra galeria

Natus error sit voluptatem accu.

detalls

Noticies del sector

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti

Publicat:

Videos de colaboradors

Video insertati entre comentaris a html5 com a get_video.mp4 i per problemes amb els diferents navegadors, Opera, no agafa la etiqueta video, Firefox dona problemes amb els controls, o Explorer, que ho ignora totalemnt, he deixat funcionant amb la etiqueta object el video ennioM.flv

Noticias Rss